söndag 13 mars 2011

när byxorna ändå är nere...

... eller av helt och hållet så tänkte jag att det kanske kunde vara lika bra att visa de andra två klänningarna jag fick köpt i helgen... de där som är likasamma fast i olika färg... och olika storlek... men det gjorde inte så mycket och syns nog inte på bilderna... tänkte inte ha någon av dem till blekfeta ben dock utan mer plocka ner rysch-pyschet, snuttipluttet och frillsigheten med jeans och grå kofta, typ... eller något sånt... här är de i sin ensamhet iallafall, med mina blekfeta ben som är alldeles lagom långa för att jag ska nå ner till marken. REA-fynd så det gör knappt något ens om de blir använda... här måste man nog nämligen hålla in magen... får sluta äta godis igen...

8 kommentarer:

  1. Feta ben, my ass!! Du ser super pinglig och vältränad ut! OCH HÖR SEN!!!!

    SvaraRadera
  2. JAAAAAAAAAAAAAAAA nu snackar vi!!!!
    Du är hur fin som helst, muskler på armarna och en mage lika platt som min plånbok!!!
    Jättefin. verkligen. jättefin!!!

    SvaraRadera
  3. Du är jättefin i klänningarna!
    Förstår att ni haft en trevlig tjejhelg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Håller med föregående talare. Så tråkig är jag. ;)

    SvaraRadera
  5. Söta klänningar på sötaste tjejen!

    SvaraRadera
  6. Det är inte så krångligt att pimpa bloggen. Inne på Design, avancerat ändrar man teckensnitt, textfärg med mer med mera. Istället för bloggrubrik har jag en bild som jag gjort i Paint. Har en annan blogg som jag bara testar bloggdesigner i, då gör det inget om det blir helknas. :)

    SvaraRadera
  7. Tack för alla fina komplimanger... och bloggdesigntipset!! kram på er!

    SvaraRadera
  8. Men skärp dig. Superfin ju!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!