tisdag 22 mars 2011

borde inte jag sova nu????

jo, helt klart! är ju som en sork varje morgon... gräver ner mig bland mina kuddar och täcken... försöker förgäves att intala mig själv att det inte riktigt är dags att gå upp... inte än.... om en stund... men inte riktigt än... tyvärr har jag en jäkla övertalningsförmåga... så jag snoozar, sorkar och slumrar... tills det inte bara nästan är för sent... jag går all the way... tänjer gränserna och utmanar mig själv i effektivitet och prioritering varje morgon...

effektivitet och prioritering har aldrig varit mina bästa grenar... iallafall inte när det gäller morgonrutiner... man skulle rent av kunna säga att just dessa egenskaper är några av mina tillkortakommanden... ungefär som mina ben...  så det blir därefter också!

 Men imorgon, då jäklar, då är det planerat att hon den här ska ut och traska tidigt i den arla morgonen... fick just ett sms av min traskarkompis och goda vän så nu är det bestämt... imorgon blir premiärpromenixen för i år.... ska bli jättehärligt... måste bara komma ihåg att ställa klockan!

Idag har jag försökt äta med förstånd, använder appen ShapeUp som hjälp... den är suverän... men det är det även att fika på te och mackor med sytjejerna... fast jag va förståndig ändå och hade planerat det under dagen... det är det där med planering... svårt när man har långa dagar... lätt när man bara har sig själv att rå om... så där står jag och stampar på +/-0 typ... och ingenting händer... eller jo, lite, men inte åt rätt håll!! Äsch, strunt samma... man måste börja någonstans... idag började jag... igen!

Sov så gott mina vänner!

3 kommentarer:

 1. Sov gott du med. Du har rätt, det är helt klart dags att vi lägger oss. Kram

  SvaraRadera
 2. Tittar in och önskar Godnatt!
  Lustigt,jag hittade appen Shape Up i går....den verkar bra :)

  SvaraRadera
 3. God morgon!
  Hoppas att du sovit gott.
  Och du...ta det lugnt på promenixen :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!