torsdag 31 mars 2011

framtidstro

om att livet blir som man tänkt sig, eller kanske inte som man tänkt sig men bra ändå! att man vågar ge sig hän, vågar hoppas och leva fullt ut! Fia, denna är till dig, för att jag älskar dig gränslöst.. och för att du älskar Robyn... och för att jag inte vet någon annan artist som skriver om så mycket hjärtesorg och breakups som hon gör... å ena sidan sköna texter att deppa till... å den andra så är det inte jättekul att alltid höra "Dancing on my own" på radion när man hatar att det är det man själv gör... Denna dock, den ger mig framtidstro!

4 kommentarer:

  1. japp där började den här febertoppade tanten att gråta...
    Tusen tack min älskade Nina!
    Du e bäst o i sommar ska vi inte dancing on my own utan dancing som ett gott gäng på festival...
    Hur kul som helst ska vi ha...de bästa av de bästa!
    Du ÄR indestructible!
    Puss

    ...

    SvaraRadera
  2. I'm gonna love you like I've never been hurt before
    I'm gonna love you like I'm indestructible

    Den textraden ger en styrka rakt in i hjärtat på mig i alla fall. Bra smak den där Fia :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Älska Robyn
    Rak och ärlig, begåvad, dessutom snygg.
    Kanske har hon dålig andedräkt iallfall?

    SvaraRadera
  4. Fia - men vännen! Det kan ju inte ha kommit som en överraskning! =D Hoppas febern kände sig besegrad efter det! Japp, ett gött gäng på festival! =D tjoho! ♥♥♥ om tre månader är vi där, dancing our asses off! puss hjärtat!

    Maria - ja, den är galet bra!!! insåg idag att jag måste tänka så... så kommer det gå bra! ja, Fia har tokbra smak! :-) stor kram!

    Anne - ja, det får vi väl hoppas att hon har... vore ju trist om hon va perfekt rakt igenom! stor kram på dig!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!