söndag 20 mars 2011

vallad av Bilbo

och bästa Malin... så skönt när folk vara ringer och säger att "hej, jag kommer in till dig nu om det går för sig!" och en stund senare står utanför med en lagom stissig hund som aldrig är i tätbebyggt område så han vet knappt vart han ska ta vägen av alla intryck, dofter, ljud och spännandeheter... det den lilla border terriern då gör är att hoppa rakt upp, bara rakt upp liksom. Helt galet! men det är ju kul att han är glad den lille Bilbo!

Det blev en promenad bort till fästningsholmen och runt där, Västra Gatan tillbaks och fika/frukost/lunch på Café tant Rut... de har en galet god macka på valnötsbröd med chevré ost... smaskens och ett måste när man är där!

Bilbo fick sitta på utsidan och spana på förbigående... det blev nog nästan mer än han klarar av... hunden från landet fick tex. se en katt i koppel, en hund i kläder (pyjamas eller överdragskläder... vet inte riktigt) en massa folk som bara gick förbi utan att hälsa på honom och ett par som faktiskt hälsade... då blev han lite extra glad, det såg man! Tänk va mycket han har att berätta för grannhunden där hemma nu!

Själv ska jag dunka ner i soffan och bara vara en stund, fixa lunch för kommande vecka och kanske, bara kanske ta hand om disken... kanske ska fixa naglarna också... håret har fått en inpackning och extra mycket silkes olja... ansiktet en scrub och extra klet... det ska nog bli människa av mig också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!