måndag 14 mars 2011

om jag va tio år yngre

Skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid...fantastisk låt... men det va inte det jag tänkte skriva om utan mer återkoppla till mitt frikort och göra varianten som jag skulle haft om jag va just tio år yngre... (började nynna låten när jag kom på titeln på inlägget så den fick följa med på ett bananskal)... så frikortet inte blir så himla tantsjuksnuskigt... eller som min mormor skulle sagt om hon levde... "vilja men inte kunna"... det sa hon om kvinnor som klädde och förde sig mycket yngre än deras ålder egentligen kanske tillät... söt! och klok!

Hur som helst, om jag va yngre än vad jag är idag, så skulle mitt frikort vara Eric Saade tror jag minsann... (egentligen anser jag ju att ett frikort är fem killar/tjejer, men jag kom inte på  några fler smågodisar så jag nöjer mig för nu med honom!)... min älskade vän Malin sa till mig i söndags att hon visste att jag skulle hejja på honom i Melodifestivalen bara för att jag tycker att han ser så bra ut, men att detta faktiskt inte är någon skönhetstävling... men jag tycker faktiskt han är duktig också och att låten är minst lika bra som Danny och hans dansanta killar (men det är ju inte någon danstävling heller!!) och Danny ser ju bara piasavakvastskaft-där-solen-skiner-väldigt-sällan-om-någonsin ut också bra ut, men jag gillar nog mest mörkhåriga killar så han är ju inte alls med i tanken i sitt blonda hår!!! Dessutom vann Eric poäng igår under intervjun med Elsa Billgren... mest för att han hade glasögon på sig, men ändå! Hur som helst, söt är han!

bild lånad från svt.se
haha, insåg just att detta inlägg, efter det föregående om barnsånger... kommer rätt lägligt... i tidsaxelperspektiv om inte annat! Barnvisor följt av fjortisinlägg... Så kan det gå en måndag som denna!

7 kommentarer:

 1. Eric Saade...........
  Eftersom jag skulle kunna vara hans morsa så kan han helt enkelt inte bli mitt frikort, så jag överlåter honom med varm hand till dig
  :-)
  Midnattsloppet...vad är det?
  Kanske ska googla?
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Saades ögon är gudomligt vackra.

  SvaraRadera
 3. Anne - hur ska jag någonsin kunna tacka dig för den fina gåvan... Eric Saade i present liksom!!! =D Midnattsloppet är det du ska springa med mig i slutet på augusti! DET är min present till dig! kram på dig och sov så gott!

  Petra - ja, visst är de helt vansinnigt fina... skulle nog kunna sitta och titta in i dem ett helt liv... eller iallafall en kväll... suck! Jag tror det kommer gå bra för honom i Eurovison... det finns många flickor i Europa som nog delar vår åsikt! =D kram och sov så gott!

  SvaraRadera
 4. öh...snacka inte skit om min kille! Danny är den snyggaste som finns! Såg både han o Eric på Sommarkrysset förra året och ärligt talat, Eric såg bara ut som en liten skit bredvid honom.
  Mmmm...snygg-hunken
  http://tinypic.com/r/ngd112/7
  Otroligt fin!

  SvaraRadera
 5. Anonym - Okej, jag tar tillbaks det!! Och jo, ja, när man ser den bilden du länkat till så är det nästan så han får vara med på frikortet också... jäklar va snygg han va där!!!

  SvaraRadera
 6. haha håller allt med Anonym! Snygghetstävlingen vinner allt Saucedo lätt! Eric är väl sötare på nåt dockpojksvis men danny är enligt mej en mer stilig man, mer mogen. Kan väl bidra med en bild jag oxå. Det där speciellt fina leendet, de har inte Eric. ohnejdå inte alls.
  http://tinypic.com/r/w98oyx/7
  Men Ericen är så söt, och ögonbrynen får en att tänka på Rybak här lr? haha ett sött troll
  http://www.youtube.com/watch?v=Ym70cfqFzNw&feature=feedlik

  Danny är jävligt stilig tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Tina - hej och välkommen! (tror jag passar in här, eller har jag, återigen, missat en kommentar?!) haha, ja, jag ger mig, Danny är söt och stilig, men jag tycker fortfarande att Eric är sötare... fast det är ju bara bra, då behöver man ju inte slåss om dem! Kom förbi igen vet ja! ha en bra dag!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!