tisdag 29 mars 2011

fem myror är fler än fyra elefanter...

lånad av emes.bloss.se
ja, hur man än vrider och vänder på det så är det ju faktiskt så... och igår när jag satt och grubblade lite över hur livet kändes just då och lät bli att alls tänka på tråkiga saker som så lätt annars tar överhanden... så insåg jag att jag ju har så galet många saker att vara tacksam över, saker att vara glad över och se fram emot... stora saker, små saker, viktiga saker och mindre viktiga saker men ändå roliga och givande! En härlig insikt som jag ska försöka hålla kvar vid! Tänkte testa med att göra en lista över fem positiva saker att vara glad över varje dag... iallafall idag! Man måste ju börja någonstans!

"Dagens fem bästa för Nina" kallar jag den, feel free to copy, fast du får hitta dina egna saker att vara glad över, tror det funkar bäst då! =D (om det blir en rutin kanske man skulle lägga det som en egen sida... kan ju vara bra för egen del att ha det samlat på ett och samma ställe)

Så, here we go...

Dagens fem bästa för Nina (29/3-11)
  1. jag har ett roligt jobb ( ett extra plus för att det inte luktar slakt)
  2. jag har haft en jättetrevlig kväll med sytjejerna här, ett härligt gäng kvinnor som jag verkligen trivs tillsammans med, längtar till höstterminen drar igång igen!
  3. jag åker till Indien på lördag
  4. det står en vas med snödroppar på bordet i köket som jag fick av sötaste Barbro idag
  5. jag har väldigt många fina vänner som jag inte för ett år sedan visste va så goda vänner som de visat sig vara
Sedär ja, egentligen skulle jag ju vilja lista alla de där sakerna jag va glad för igår, idag också, eftersom jag inte har gjort det i en sån här lista... och eftersom det är min blogg och jag gör som jag vill så... here we go again (...Here we go go go to the temple of consumption... Get your gear and start to spend... Here we go go go with total dedication... Here we go again... Here we go go go to the temple of consumption... som Stakka Bo valde att sjunga någon gång på 90-talet... )



Gårdagens fem bästa för Nina (28/3-11)
  1. Pia och jag va grymma i spåret, 5km, mycket mer kuperat än vad vi sprungit på länge och ändå en, för oss, bra tid!!
  2. att jag har Pia att springa med, utan henne hade jag sjappat... med henne gör jag inte det!
  3. jag har pratat länge och hjärtligt med en vän jag inte pratar med så ofta, hon sa en massa kloka saker och vi bestämde att hon ska komma hit på fredag!
  4. jag ska åka till Hemsedal med bl.a. min bästa syssling över valborg! (skidåkningen blir ett senare problem)
  5. det är bestämt att vi ska på festival, inkl. deluxe camping, stilettosar, beauty box... ett gött gäng och jag i sommar!!!

Så, nu ska fröken fräken fixa träningsväskan för imorgon, hinner inte hem emellan jobb och pass... kanske dunka ner en stund i soffan... sy några extra stygn på kragen... blir nog bra det här!

för att knyta ihop säcken som det så käckt heter... och kanske lära sig ett och annat!?


Sov så gott!!!

4 kommentarer:

  1. Var väldigt fint att prata med dig med och det ska bli så mysigt att ses på fredag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är så sant att man har mycket att glädjas åt! Till och med i värsta motgången finns ljusglimtar. Bra initiativ att lista allt det positiva!
    Igår när vi var på väg till sjukhuset med Lilly satt vi faktiskt också och pratade om att vi ändå har så mycket runt om oss som är bra, roligt, tryggt, fantastiskt. Kram!

    SvaraRadera
  3. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
    to say that I've really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!
    Also visit my blog post ... 3 season tents

    SvaraRadera
  4. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad
    and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation.

    My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but
    I had to share it with someone!
    Review my web site ... 3 season tents

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!