tisdag 8 mars 2011

är gräset grönare på andra sidan?

Det måste ju bero på vilken sida man står på... eller??? men om man nu räknar med att det är lite torrt och gulaktigt gräs på den sidan man själv står... borde inte gräset på andra sidan vad nu det är som delar av är för något, vara av samma kulör ungefär? Vilken färg har det allra grönaste gräset??? Finns det något Pantone nummer att gå efter???

Som jag skrev i förra inlägget så hatar jag att sova själv... tycker verkligen att det är galet tråkigt och ensamt... har inte vant mig på över ett halvår... samtidigt så klagade jag nog ganska ofta på att bli intryckt i väggen och vakna med strukturtapetsmönstret i kinden på den gamla goda tiden, den när jag inte sov själv (ber om ursäkt till alla en berörda över mitt ibland något hetsiga humör nattetid)... gillar ju inte alls den där känslan av att armen man inte vet var man ska göra av utan får ligga PÅ domnar bort, somnar medans man själv inte kan eftersom armen sover... eller värmen från kroppen bredvid som på något vis gör att den totala kroppsvärmen under täcket dubbleras, alltså 74grader (det är galet mycket!!!)

Så jo, det är nog så att gräset är grönare på alla andra sidor än just på den lilla fläcken man befinner sig på just nu... det är kanske det som får oss människor att fortsätta... att inte ge upp hoppet... att alltid sträva vidare... att vi alla till mans är lite som berusade grodor utan ben... hopplöst hoppfulla...


Imorse, när jag gick till bilen såg jag dessa små skönheter i rabatten utanför huset... det finns hopp om livet, våren och tillvaron helt enkelt! =)

Och på tal om vårtecken så saknar jag min lågstadiefröken nu såhär i vårtid... hon fick oss alltid att spana efter vårtecken och så skrev hon upp dessa på svarta tavlan i passande färg, allt eftersom... tillslut va hela tavlan fylld av vårtecken i olika färger... Underbara minnen! =D

1 kommentar:

  1. Nä gräset är inte alltid grönare, men ibland måste vi få längta. Fast jag tycker om att sova själv, i en en säng som är 180 cm bred.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!