tisdag 15 mars 2011

jävla skitdag

Vaknade tidigt, innan klockan och mådde jätteilla... sådär så man bara vill skjuta sig själv för man anar åt vilket håll det barkar... tvingade mig upp och in i duschen (det är mycket våldsduschande på mig dessa dagar) och tänkte att jag nog skulle må bättre då... det hjälpte inte... magen stod som i åtta hörn... efter södergående aktiviteter kändes det liiiiiite bättre men magknipet tog strax över... så här kan man ju inte sitta i en föreläsningssal hela dagen... i Borås dessutom... så man ska sitta i bil 1-1½h enkel väg... fick ringa A och meddela att hon fick så snällt åka till Borås själv... så där har min dag fortsatt... utan dusch och ringning dock... det kändes onödigt VARJE gång... det jag nästan tycker är mest ledsamt är att sygänget skulle komma hit ikväll och jag har fått försöka få någon annan att ta mina pass de kommande dagarna... =( man blir ju förbannad... fast vid kraftiga känslor och häftiga rörelser mår jag ännu mer illa, så jag håller lugnet ändå.

hoppas du mår prima!

2 kommentarer:

  1. Men stackare. Hoppas att du mår bättre snart.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Petra!!! jo, jag mår redan bättre... bättre än i morse är inte svårt att må... nu jobbar jag mig uppåt, framåt... har inte haft några "attacker" på ett tag så förhoppningsvis är det över. kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!