måndag 28 mars 2011

en fylla-i-lista!

som jag hittade någonstans...  men jag kan inte förstå varför det envisas med att vara fetad text på sina ställen (förutom frågorna som ju ska vara så)... varför kan jag inte ändra???!!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? ja, när vi ses ute eller på någon fest. men det är väldigt sällan.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja, vi är ganska lättgråtna hela gänget
3. Vad åt du senast? Kesella kvarg och hallon
4. Har du fått någon komplimang idag? ja, i ett väldigt fint mail från en vän och från min farfar.
5. Har du varit med i en rättegång? Nä, men jag har suttit som åskådare, i studiesyfte
6. Är du polare med grannarna? "Polare"? Jo men så kanske man kan uttrycka det. Jag gillar mina grannar och pratar med dom då och då, när vi springer på varandra i trappen
7. Vilka länder har du bott i? Sverige och USA.
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?  imorse, till jobbet
9. Har du haft en stalker? Nä, det tror jag inte... men det är väl liksom det som är meningen... att man inte ska veta?!
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Ja, ialalfall Irene Blomquist, en blåhårig, tjusig liten dam som var galet musikalisk. Hur fantastisk som helst!
11. Hur bra är din syn? tillräckligt!
12. Var är dina syskon just nu? på jobbet gissar jag
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? - 
14. Vem ringde dig senast? någon från Sportlife Kungsbacka... undrade om jag kunde ta ett pass ikväll
15. Vilken tid gick du upp imorse? klockan ringde 06:30... snoozie-snoozie här pallrade sig upp 40min senare...
16. Vad ska du göra i helgen? åker till Indien på jobbresa på lördag, landar i New Delhi tidigt på söndag morgon... utforska Delhi lite på söndagen gissar jag!
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Härligt!!! Du är så välkommen! kram
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? måste ha varit Fredrik Ljungberg... det är galet längesen
19. Vad finns i din bakficka? ingenting... ludd?
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? sov
21. Vad åt du till lunch idag? Keso och apelsin 
22. Vad är det första du gör på morgonen?  ifrågasätter om det verkligen är sant... fixar dagens måltider och dricker en proteinshake till frukost... sen blir det duschen och försök till att vakna...
23. Vad ska du göra efter det här? ut och springa, det är ju måndag! Sedan ska jag städa och fixa inför morgondagens syjunta hos mig...Happy Monday på dig!

PS. jag har converse på mig idag och ändå har det inte snöat någonting! Betyder det att våren tagit tillbaka makten nu???

3 kommentarer:

 1. oj, så nostalgisk jag blev! jag hade också irene blomqvist som musiklärare. i första klass tror jag. det blåa håret minns jag. och alla berättelser om helnot och halvnot och fjärdedelsnot och den lilla åttondelsnoten som sprang så fort så fort!

  SvaraRadera
 2. Men på riktigt!!??! Åh va roligt att vi haft samma musikfröken!!! haha, ja det va precis så!!Spelade hon Per Gynt för er också? kram

  SvaraRadera
 3. Ja, hon spelade i bergakungens sal och nån annan som jag glömt bort vad det var för nåt.
  Hihi

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!