fredag 25 mars 2011

skralt på idékontot

ja,  så är det faktiskt... jag vet inte riktigt om vad jag ska formulera mig... vad jag ska förgylla dagens bloggeri med... ibland, ofta lossar det ju ändå... igår och idag verkar det vara svårlossat... tankarna far runt i huvudet... som vanligt... i ungefär samma bana som alltid... men inte blir jag klokare för det! Snarare tvärt om antagligen!

försökte ta en bild på mina kläder imorse... efter ett jäkla brydderi över vad jag skulle skyffla ner min arma lekamen i blev det nämligen nästan färgglatt (för att vara jag)... men det gick inte så vidare värst bra... men bara för att visa färgglädjen... tadaaa:


Blå jeans, grålila linne (egentligen pyjamaslinne, men det vet ju inte linnet om!) och svart kofta... inte direkt någon färgklick, men mer än det svart-svart-svarta jag hade igår. Så för att kompensera för den dåliga bilden tänkte jag att jag får göra en dagens lista också... tadaaaa igen!

dagens låt: Kärlekens tunga - September
dagens dusch: Varje morgon... annars vaknar jag inte!
dagens frisyr: uppochnerpåfön, hårnål i och så går jag! hängande, utan direkt kontroll
dagens smink: yttepytte... mörkbrun eyeliner/kajal (vad är egentligen skillnaden) och lite foundation för att dölja mina fortfarande, av gårdagens spontanvaxning, röda ögonlock (heter det kanske inte alldeles under ögonbrynen)
dagens klädsel: jeans, lila linne och svart kofta
dagens planer: Jobba jobbet som idag bl.a. innebär butiksspaning
dagens vill ha: en varm famn att gosa in mig i
dagens saknad: ... mycket...
dagens drog: kaffe
dagens träning: Vilodag (fast enligt min senaste julgranskula är ju shopping my cardio... så lite konditionsträning kanske jag kan få in också)
dagens måste: disk och städ
dagens dricka: Vatten.
dagens mat: för ovanlighetens skull är det inte planerat...
dagens mående: bedövad och tankspridd...och en smula förintad, genomskinlig... men bara en smula!



 helgen innefattar en hel del skojsigheter... stay tuned!

3 kommentarer:

  1. Sötnos! Jag försöker läsa ikapp på bloggen, hm host... jag har inte hunnit så långt men du skriver fantastiskt bra. Hittade en guldstjärna till dig idag, bäst att du får den! Kram

    SvaraRadera
  2. Fru Gårman: dagens tillbakakram: till dig!

    Ghila: haha, ja du har väl laddat med sportdryck och kolhydrater ordentligt!? Tack, detsamma! kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!