tisdag 8 mars 2011

längtar till sommar och sol, värme och grönska

att kunna ligga ute på en filt och bara läsa, slappa, slumra och höra alla ljud, känna alla dofter, värmen från solen... det längtar jag till... bland annat! Bilden är tagen i maj förra året, jag va lycklig och kär men stressad, hade en tenta att plugga till och brudklänningar att sy... eftersom tentaplugg på en filt i solen är mer trivsamt än hemma vid köksbordet så valde jag det... vid köksbordet hade jag även galet mycket vitt tyg, symaskin etc... dvs. sånt som tar lång tid att plocka undan och städa bort bara för att plocka fram en stund senare igen alltså...

Det kanske dock inte är lika effektivt tentapluggande på filten... jag har en förmåga att slumra till väldigt lätt på en filt, spana in tusenstjärnorna i gräset bredvid och slappna av lite för mycket för att kunskapen ska hitta in i kunskapsbanken... men gott va det, och välbehövligt antagligen... och eftersom det gick okej på tentan också så behöver jag ju inte fundera mer på det... i synnerhet inte nu!

Känns som om det är långt emellan föregående inläggs bild och denna... men hoppet finns! och om jag inte miss minner mig helt totalt så är det ungefär bara två månader emellan dem... eller egentligen inte eftersom jag tog denna bild förra året, men du förstår vad jag försöker säga!!

1 kommentar:

  1. Gud vad underbart det ser ut. Skönt att vi går åt rätt håll!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!