onsdag 9 mars 2011

frikort

detta kommer låta konstigt till en början... det inser jag också... men det va faktiskt så jag "lärde känna" Anne... tjejen som är rakt på, pang på rödbetan kan man säga! Galet ärlig och ärligt galen (iallafall vad jag vet)... tror det, sånt hon skriver om är det liksom ingen idé att brodera ihop på något vis... jag va alldeles ny i mitt bloggande och hittade till Annes blogg via någon kommentar hon hade skrivit hos någon annan... snokade runt lite och bland hennes "mest populära inlägg" fann jag ett om frikort... det är alltid lite roligt... lite förbjudet fast ändå legitimt på något vis...

alla har vi våra olika regler för detta med frikort... själv kör jag på Vänner-varianten (3:05, "the friends make individual lists of five super hot celebrities, which may even be dated without being considered infidelity by the real-life partner"), det va där jag först fick höra om det... först blir störst... typ... eller jag vet inte... så fem kändisar, som man får lov att ha ihop det med utan att det räknas som otrohet...  (om de själva är med på det, frikorten alltså det spelar tydligen inte så stor roll... den lilla detaljen verkar inte vara så noga genomtänkt hur reglerna för frikorten än ser ut...) ... så här är mina fem... utan inbördes ordning... med reservation för ev lokala avvikelser, förändringar och tryckfel. :-)

Larry Mullen JR (bild lånad av u2boy.nl)
För att han alltid har varit något av det snyggaste jag vet! Är man 10år och har bestämt sig så har man... det gjorde jag!!!

Paul "Bono" Hewson (bild lånad av u2boy.nl)
För att han använder sina resurser och  försöker förändra världen till något bättre.

David "the Edge" Evans (bild lånad av u2boy.nl)
Men hallå eller, han är ju söt som socker, och så spelar han gitarr som en gud

Adam Clayton (bild lånad av u2boy.nl)
Inte direkt bildskön kan tyckas, men när han spelar så är han något av det sexigaste som finns!

Björn "äntligen hemma snickaren" Christiernsson
(bild lånad av tv4.se)
vad ska man säga... sexig OCH händig... och glittriga ögon... borde vara förbjudet att vara så snygg... iallafall momsbelagt!

inser att jag mer går på vad de gör än hur de ser ut, eller combon av dessa faktorer... människor som är riktigt grymt duktiga på det de tar sig för är väldigt sexigt!!! (iallafall enligt mig)...
Vad går du igång på???  Framför allt, vilka fem är dina frikort??? Och varför???

Sen att jag som singel inte behöver ha något frikort utan får ha ihop det med alla dessa ändå (för det är väl så det funkar???) Det är ju en annan femma... eller så är det bra att vara förberedd... som en scout! Alltid redo!

11 kommentarer:

 1. Ååååhhh, där började jag gråta igen....fasen oxå!! Så vackert.... Din 3:a är min 1:a! Puss

  SvaraRadera
 2. Bono är ju mitt frikort! Han får fullt upp om han kommer till Kungälv... Diggar honom främst för det engagemang han visar.

  SvaraRadera
 3. Fia - det är så fint att vi delar liksom, fast i olika ordning! Men vilka har du mer än Edge??? kram mitt hjärta!

  A-K - Har du också Bono?! Men då kanske vi får lägga upp ett schema för honom... fast om Larry är med så kan jag ta honom... bara jag får prata med Bono lite... Han är ju ändå gud.. och man ska inga andra gudar hava jämte honom... Ja, det är något visst med en man som blivit nominerad till Nobels fredspris tre gånger... han har iofs inte fått det någon gång, men hur många kan skryta med en nominering ens?! Vilka fler har du då??? FEM stycken vill jag ju ha totalt!!! Jag är tuff, men rättvis! :-) kram!!!

  SvaraRadera
 4. Hmmm... Har aldrig tänkt på det där med frikort.. Varit singel för länge helt enkelt!

  SvaraRadera
 5. Åh fina Nina
  Så GLAD jag blev!!! Tack för dina fina ord!!!
  Men du.....
  5 frikort
  Inte lite väl många eller?
  Ha ha ha
  Och hela U2 (tror jag)
  Underbart

  Love U

  Kram från en ärlig fan!

  SvaraRadera
 6. Melinda - det är lika bra du har det gjort, en dag står du där i behov av ett frikort och då kanske du är för stressad för att tänka ut ett riktigt bra... Dessutom kanske det tar udden av resten... det kan ju vara bra! om inte annat så är det lite roligt att fundera på sånt som är totalt meningslöst ibland. kram på dig!

  Anne - stämmer de då? Fast det tror jag nog, annars hade du väl inte blivit glad? Ja, 5 frikort... det är så de gör i vänner... så då gör jag det också! Det är ju jättebra!!! The more the merrier! =D Ja, U2 är med... det blir enklast så, mest rationellt på något vis! Love U2 =D kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Momsen på snickaren Björn, är den 6%?
  Kram Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 8. Mamma - haha, jag visste att du skulle nappa på den! Jag vet inte, 6% eller 12...? eller vad nu som verkar vara standard... Vad är momsen på tjänster? Fast man kan ju få ROT-avdrag för honom kanske??! :-) kram kram

  SvaraRadera
 9. Jag är helt galen i U2 och har varit på alla deras konserter i Sverige och även en i Köpenhamn. Jag började lyssna på dom när jag var 13( tanten blir 42) och sedan dess är jag frälst. Mitt frikort är dock en annan. Bandet skulle jag gärna vilja träffa och spåna med men mitt frikort är Ola Rapace.

  SvaraRadera
 10. Jaha... då får jag slänga ihop fyra till.
  Robert Downey Jr, John Corbett... nä, jag får tänka lite till. Det finns en del sköningar i Greys anatomy... Återkommer!

  SvaraRadera
 11. Petra - Men vilka fler har du då??? Om man nu ska gå efter Vänner-reglerna, dvs. 5st... U2 är helt magiska! jag har bara varit på fyra konserter med dem... missade ju deras storhetstid under 80-talet (va 10 när jag fick Rattle and Hum -88) men sedan den dagen är jag frälst! Ingenting slår dem! Du hade ju älskat mina spinningpass med alltid en massa U2 med!Jag har även ett U2-special... inte bara U2 men mycket! =D

  A-K - BRA tänkt!!! Fundera du ett tag till, jag tycker sånt här är galet skoj... barnslig som man är liksom! =D Robert Downey Jr skulle kunnat få en plats på min lista också faktiskt, OM inte U2 hade varit fyra... har du sett Chaplin-filmen med honom som Chaplin??? Om INTE så MÅSTE du göra det!! han är magisk! Kram!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!