fredag 11 mars 2011

resorten

är i Strömstad nu, åkte nästan direkt efter jobbet... va ju tvungen att packa innan jag åkte eftersom jag inte gjorde det igår iallafall... dåliga mig... MEN jag diskade imorse!! Bara en sån sak!!!

Bilresa med bara mig själv och Håkan som sällskap blev långt... i en bil utan direkt stötdämpning blir det ännu längre... tur att man möttes av ett glas rött och goda vänner när man kom fram... tre felåkningar senare!

Nu, med otalet räkor i magen, och lite mer vin, U2 på spotify och samma goda vänner kan livet inte klassas som annat än toppen!

Och tjejer, (jo jag räknar med att det är flest tjejer som läser detta... så fördomsfull är jag... ni eventuella killar ber jag så hemskt mycket om ursäkt till! såklart, vore ju korkat att göra sig ovän med det motsatta könet när man är singel) ja, det är sant, jag fick med mig datorn och lyckades vara teknisk nog själv så jag kan blogga hela helgen...  jippie!!!

Här är mina tjejer! lite trötta och räkstinna, men goa som skam! =)

ha en jättetrevlig fredagkväll!... eller lördagmorgon! (det väljer du själv faktiskt!)
kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!