onsdag 30 mars 2011

crapalicious mood

... vet inte varför... solen skiner... jag ska ha två roliga pass ikväll... hittade lite fint på lunchen på Allum... men jag är på så galet grinigt humör! Skulle behöva gå bärsärk på en sandsäck eller två... få springa milen bara för att springa ifrån all negativ energi... retar mig på allt värt att reta sig på, och när jag är klar med det så har jag redan retat mig på allt annat också! Men det är inte PMS... så vad f-n kan det vara då?? En reaktion på de där snygga men hemskt illasittande byxorna jag provade på gina? All stress just nu inför resor? Att all min ork är slut... reservlagren står tomma och bara gapar... jag vet inte hur jag ska fylla på! Hur fyller man på med energi??? Trodde jag gjorde det med helgens alla spex och kvalitetstidsstunder med familjen... men det borde väl räcka längre en två dagar??? Känns som att jag läcker som ett såll... 
bild lånad av bolagret.se
inser att det tar väldigt mycket energi att vara glad... det gör inte så mycket för det är mycket roligare att vara glad... jag mår mycket bättre när jag är det... och behöver inte anstränga mig direkt mycket för att vara det heller... Har ju massor att vara glad över!!! men efter ett par dagar av glädje så faller jag... blir en våt fläck som skulle behöva torkas upp, tas om hand... eller bara bäddas ner och få komma tillbaka i lagom takt... livet jag lever ger inte så mycket utrymme för det känns det som... och bra är väl kanske det... bra att jag inte får extra tid att tänka och fundera en massa... det gör jag ju ändå!

Berocca Boost kanske vore något! Någon som testat? Märkt någon skillnad??

Rundar av med en dagens... kanske inte är rätt tillfälle... men när är det de då?! =) (sedär ja, ett litet leende... bara för att jag får fylla i en lista?! isåfall behöver jag ju ingen berocca... får leta efter fyllerilistor istället!)

dagens låt: Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström... ba ba baaaa!
dagens dusch:  längre än vad situationen krävde... men behövligt lång för att jag skulle vakna!
dagens frisyr: Lilla-My-knut
dagens smink: inget, blev ju en lång dusch
dagens klädsel: jeans, blå tunika med vita ränder, röd scarf
dagens planer: pass på Sportlife, sedan sy upp min blommiga klänning
dagens vill ha: sömn
dagens saknad:  ork
dagens drog: tuggummi
dagens träning: S-core45 och Cykel45
dagens måste: diska
dagens dricka: vatten och kaffe... och en Cola Light till lunch
dagens mat: falafelburgare på Max
dagens mående: sken-PMSig


För att han har all energi man kan tänkas behöva, och han delar med sig, frikostigt!!! ba ba baaa!!!

9 kommentarer:

  1. Du får ta hand om dig själv lite oxå du är ju en sån glädjespridare hela tiden.
    choklad är bra det ger lyckohormoner ;)
    Kramar är bra med.
    Så hugg tag i närmsta personen å kräv choklad å en kram ;)

    SvaraRadera
  2. Jag hade sån känsla hela dagen igår. Tills jag kom hem. Och jag har inte heller pms, eller så är det för-pms i mitt fall. Hoppas det släpper efter träningen eller när du syr.

    Det kan ju också vara lite "glädjebakis". Du har haft det så bra, mysigt och roligt att vardagen upplevs som lite väl tråkig. Så kan jag känna ibland.
    Nä jag har inte provat Berocca Boost, så gör gärna det och berätta. Kram!

    SvaraRadera
  3. Du skulle behöva hitta en sån här blogg, full av ord och energi, läsa den och bli glad, precis som jag alltid blir när jag läser dina många ord.
    Och så håller jag med Diana, hitta någon som bjuder på en kram och lite choklad! Förresten kan man inte alltid känna sej glad. Man måste låta alla känslor få plats. Ibland är man ledsen, ibland är man glad, ibland är man ett monster. Det är ok! Stor kraaaam!

    SvaraRadera
  4. Diana - men det är ju det enda jag gör!!! Tar hand om mig själv... tror nästan det är det som är problemet... jag har blivit navelskådare... snart kommer jag bli som Mia&Klara... känna in och känna av... Choklad och kram låter bra! DET ska jag testa! tack för tipset fina du! kram!

    Singelmamman - Så kan det ju vara, gillar din teori... i ditt fall kan det ju verkligen stämma också! Trevlig helg och lite pms-känsla efter... jag lovar att komma med rapport efter att jag testat berocca! (fast om det innehåller en massa socker och det är därför man blir pigg så tänker jag inte ens testa!) ha en bra dag! och tack för dina goda råd och funderingar! kram kram

    SvaraRadera
  5. Bom Sicka Bom - söta, söta du!!! :-) Tack! Så sant, man kan inte alltid vara glad... och jag vet ju att jag kommer att bli det när jag kliver in på gymmet... DÄR kanske jag kan ta tag i någon och få mig en kram! haha, "ibland är man ett monster"... ja, inte så bara ibland kan jag meddela! :-) Tack för peppningen! och för dina goda tankar! stor kram!!!

    SvaraRadera
  6. Så du var i mina trakter när du besökte Allum.
    Kram

    SvaraRadera
  7. JAAAA! Klappar händerna!! Hon är ARG!! Hurra!! Det är ett sånt mega sundhetstecken och jag blir alldeles till mig för din skull!
    Fattar du inte?!
    Du är ju på väg, gumman! På väg väck från sorg och hjärtekrossad tillvaro.
    Så svär och domdera, slå på sandsäckar och skrig och gapa.
    Det tycker vi om!
    Kram på dig. :D
    Madeleine

    SvaraRadera
  8. haha...jag gillar ju när du e så arg!!
    det e nyttigt..även för en sån liten söt som du!
    Tänk på våran resa till sommaren, då blir du glad..Petter, Håkan o Bob!
    Vi kankse tom kan svänga förbi nån folkpark nånstans där de spelar Eric Saade..din vilja e våran lag!
    Älskar dig!
    Puss

    SvaraRadera
  9. Petra - ja, om du bor där i närheten så va jag det! Är ofta på Allum, jobbar i närheten! Men varför går du på Sats när du har ett så fint Sportlife hemmavid??? Jag instruerade där förra våren... det är superfint ju! kram!

    Madeleine - söta du! Som blir så glad för att jag blir arg! Tror du att det är så, att jag är på väg?! Det är ju bannemig på tiden om inte annat! Jag tror nog du har rätt! Jag hoppas du har rätt! Hoppas jag kan pigga upp med lite ilska någon dag framöver då! =D Stor kram och tack för stödet!!! :-) (fast nu är jag ju på gott humör igen... men det är roligare!)

    Fia - ja, du är ju söt på det viset... också! Haha ja, jag tänker hela tiden! :-) Ska bli så skoj! jag ska ha kilklackar så jag ser något!!! Eric Saade, låter som ljuv musik i mina öron! =D och ögon...
    älskar dig också!
    Puss

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!