lördag 30 mars 2013

Premiärturen är avklarad!

Om de nya skorna fick godkänt?! Jajamän, med beröm mycket väl godkänt! Inte bara för att de är snygga som tusan och piggar upp vilken trist dag som helst (det sista tar jag bara för givet eftersom det var helt oklanderligt väder just idag)... utan även för att de är sköna som jag vet inte vad! Den där hälen som jag känt av det senaste, den verkar ha resignerat... eller, inte hälen... det onda! Fast jag känner av det lite då och då annars, men inte när jag springer... och DET är ju bra!



Sen gjorde det ju inte saken sämre direkt att jag hade gjort en ny spotify-playlist... där Det kommer aldrig va över för mig är med FEM gånger... kan ju verka helt befängt, men nä, den är så grym och jag får så mycket energi av den så det är ren pepp! Vilken är din favoritlåt att springa till just nu?!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!