fredag 1 mars 2013

God morgon fredag!

Skulle skrivit något igår kväll när jag kom hem... orkade inte... var helt slut... mest i rösten... och fingertopparna... fick en gitarr påhängt mig idag... det är alltid roligt! Jag kan inte alla ackord och sådär, men några kan jag och då spelar jag med på dem! Men om man inte har spelat på ett tag och den gitarren man är van att spela på är nylonsträngad och den man helt plötsligt ska spela på är stålsträngad, då känns det ännu mer i fingertopparna... men det är det värt! Även om jag inte hörs så mycket och i ärlighetens namn, det inte låter så bra så är det iallafall skoj! (och killarna slipper ha att göra med Joan Collins)

Har sovit som ett litet barn i natt... väldigt gott... forsätter dagen där jag avslutade igår... artwork till kepsar och mössor... en härlig podcast i öronen... man sitter med ett fånigt leende på läpparna hela tiden... det är fredag, solen skiner... ikväll är det möte på NW och sedan kanske jag åker hem till mamma och pappa... allt för att få träffa den lille skruttungen imorgon bitti (om han hunnit somna innan jag kommer dit såklart).

Vad ska du hitta på idag?
Happy Friday på dig! 

1 kommentar:

  1. jag ska jobba sen kanske bio med kidsen och lite shopping tänkte jag hinna med!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!