måndag 25 mars 2013

Vakum...

... eller jag vet inte riktigt... det känns lite flummigt... lite som om jag är i limbo... eller vad det heter... ett projekt är avslutat, ett annat borde påbörjats än mer redan nu... gråzon... hatar gråzoner... jag får så himla lätt upp tummen där solen inte skiner när jag kliver in i gråzoner... närmare än så behöver man väl knappast beskriva det?

Många delar av livet känns som en gråzon just nu... fast somliga börjar jag nog komma underfund med ändå... ett stort framsteg är ju att jag börjat inse den verkliga karaktären av en relation som jag sett ur ett helt annat perspektiv tidigare... man kan säga att en tavla jag trodde var målad i olja i själva verket var akvarell... inget fel i det, men samma sak är det inte!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!