onsdag 13 mars 2013

"de kanske inte va va en va sugen på, men de kanske va va en behöver!"

Tabita... man kan inte annat än att älska henne... så enkelt och okonstlat allt blir om man väljer att se livet lite mer ur hennes ögon...


"Dä ä litte som ett bingo hele live kan en säjje. En ruller runt som en litten böll därinne och det ä gud som vever på den här apparaten. Å jädrer va han vever på gud, iblann... Å rätt vare ä så har en turen da, då ruller dä ut en böll så får en sä ett littet nummer!"

"Du, ja hörde om hon Ninna vettö... Ninna...Ja, ho som hade så store bröst vettö, som snodde Roy... Ho snodde ju Roy ifrå mej där... på den där festen...ho har fått psoriasis vettö... javesst... hele kröppen ä full... hännera å ansekte och knäna och hele tjofaderittan... ja... ja, ja tänkte de ... så gåret vetö, det slår tebake sånt där... en ska inte sno karlar från varandre inte... nä nu får ho leve med de där... kroniske eksem i hårbötten resten av live... jaja så e de ... en måste va ödmjuk... ha fin inställning te live och va tacksam..."


Själv har jag haft huvudvärk hela dagen... det tror jag bannemig inte Tabita drabbas av, någonsin... ja iallafall inte om det inte är självförvållat!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!