lördag 16 mars 2013

Upp som en sol.. ner som en... plätt!

Vilken start på dagen!!! Fullt cykelpass och härliga deltagare sedan en behandling av osteopaten... så grymt! Solen sken, fåglarna kvittrade... vår och helt ljuvligt! Jag var så himla pigg! Men de där behandlingarna, hur snälla de än verkar, tar ganska hårt på krafterna... så ja, hela eftermiddagen har varit görseg... inte många knop här inte... fast ett simkort har jag skaffat mig... startar lite lätt med 10 gånger tänker jag, får se om jag tycker att den där tanken på att gå upp och simma två mornar i veckan var en så strålande idé... det startade ju inte så bra med baddräktsprovandet liksom!

tror det får bli en film nu... ska hänga upp tvätten på tork också... har några borden jag skippat idag, men det får bli en annan dag istället... måste säga att det är ganska gott att bara kunna tokslappa ibland också... on/off... typ.

vad hittar du på?

7 kommentarer:

 1. Simkort - och jag ba, aha! Hon har köpt ny telefon! Hahahaha!!
  Idag har jag tränat på friskis OCH gått PW, samt dragit sönder mitt överdrag till soffan.
  Där har du min lördag... Snaaaarkkkk!!!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha, nä, någon ny telefon har jag inte köpt! Va tokigt det kan bli! =) Oj, PW och tränat är ju trevligt, sofföverdragsslitet kanske var onödigt?
   kram!

   Radera
 2. En lördag utan Nina e som en Thailands semester utan sol....... Miss you 💋

  SvaraRadera
 3. Det heter pannkaka :) / F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stora ja, men inte de små... det heter plättar! =P

   Radera
 4. Då är vi överrens / F

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!