måndag 25 mars 2013

Vi kämpar för livet!

Jag skriver detta först nu eftersom jag inte hade någon som helst tid över för dig i förrgår... och väldigt lite ork över igår...  jag ber så hemskans mycket om ursäkt för detta, men tänker att du nog har överseende med det då det var för en god saks skull! I lördags morse ringde klockan 05:00... jag, som hade varit uppe och bakat till sena natten på fredagen undrade faktiskt då, helt utan försköning eller krusiduller, vad farao det var frågan om! På riktigt, skulle man orka gå upp vid den okristligt tidiga tiden en lördagmorgon och köra spinning... ja det skulle man, för det var liksom den tiden som fanns för min del och framför allt så var ju för en god sak, så det var bara att bestämma sig, trots att kroppen stretade emot!

På med träningskläder, en andra omgång träningskläder i väskan för det egna passet, möta upp A-K och sedan hämta Marie och Johan som också ville vara med och kämpa med oss. Vi brummade in till Lindholmen i den arla morgonen, krispigt som sjutton... -11 grader... lika vackert och vid gott mod måste man ändå säga. Traskade in på Nordic Wellness och möts av en stort leende Jim, fick registrerat oss och ja, sedan var det liksom bara att gå upp till cykelsalen, välja ut en cykel att kampera med den kommande timmen och låta Caroline guida oss.Bake or Break hette klassen hon körde med oss... fem etapper á 7minuter... en perfekt start på dagen. Eftersom jag skulle köra mitt egna pass bara någon timme senare så valde jag att låta kroppen bestämma. Valde att låta kroppen vakna och inte riktigt ryckas med av den stort leende Caroline på instruktörscykeln (som för övrigt inleder i turkost volangförkläde med vita prickar... hur sött?!) och cyklist-cyklarna runt omkring mig... och jag måste säga att jag lydde rätt bra, tills det var drygt 20min kvar... då taggade kroppen på... rycktes med och brötade i kapp med resten av gänget. De där muffinsen Caroline bjöd på efteråt var riktigt goda!!!

Vad jag förstått på facebookinlägg och dyl. så blev det en väldigt lyckad dag. På lördag kväll rapporterades det att man samlat in över 47 000:- till barncancerfonden! Hejja allihop som var med och bidrog till detta!!! Extra mycket beröm ska ju teamet som stod bakom alltihop ha! Helt grymt, man blir så ödmjuk inför bara tanken på hur mycket tid, själ och hjärta som lagts ner för att fixa det här! Och insamlingen fortsätter i några dagar till. Just nu pågår auktioner på deras Vi kämpar för livets facebook-grupp där bla. startplatser till Halvvättern auktioneras ut! Och självklart kan man gå in på insamlingssidan och skänka en slant bara för att man vill också!
4 kommentarer:

 1. Förbannat bra gjort! Heja dig. Heja er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag tycker det är helt fantastiskt att mina kollegor är så grymma och drar igång såna där grejer!

   Radera
 2. Tack för en underbar start på lördagen.
  Ser med viss bävan fram emot onsdag... KRAM!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Grym start verkligen!! Jag med... vill inte ens tänka på det... tror jag gör som i lördags, låtsas som att det regnar! =)
   kram!!!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!