söndag 17 mars 2013

Varför gör vi inte sånt här oftare?!

Går på bio, jag och min fina C that is... har haft en helt ljuvlig eftermiddag med lunch på Le Pain Français, jag åt en mycket god fläskfilet med rostad potatis och bearnaise... kan varmt rekommenderas! Och sedan, när vi var mätta och jag hade druckit några koppar kaffe och vi hade hunnit prata massor om livet, då gick vi och köpte godis och sedan var det dags att gå bort till biografen.

Anna Karenina... helt klart en vacker film... otroligt vacker ibland, mycket fina klänningar och scener. Men en rätt tråkig historia om du frågar mig... jag vet, det är en klassiker... men över två timmar blir väldigt lång tid att titta på krinoliner och vackra hattar... så, C och jag håller hårt om våra traditioner... oerhört trevligt men lite sisådäringa filmer... precis som det ska vara! Fast jag tycker nog ändå att denna var den som varit bäst av de vi sett... denna är ju lite av en klassiker och jag är glad att ha sett den... men jag förstår de där som gick efter ett tag... gubbar i 60-års åldern som nog fick nog av spetsar och draperingar...Man undrar ju lite vilken film vi ska välja här näst... det får ju ändå inte vara någon som är alldeles för bra! Hur skulle det se ut?! Haha, tokigt det kan bli... och ändå så bra ändå!

När jag satt i bilen hem, fortfarande lite mätt av lunchen och godiset så började jag längta lite efter att kunna gå och simma... simhallen är inte öppen imorgon bitti så det får bli tidigast på tisdag morgon... men så kom jag på att jag ju kunde ge mig ut och springa! Så det gjorde jag... jag trotsade mörkret och gav mig ut i kvällen... riktigt skönt och inte alls så läskigt som jag först trodde att jag skulle tycka! Håkans nya, "Det kommer aldrig va över för mig" är helt grym att springa till! Skulle kunna ha den på repeat tror jag!

Jag är tjugofyra
Bara en liten gnista
Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Jag kan älska dig just som den där elden
Men jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig

Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig
Om du leker med mig
Det kommer aldrig va över för mig

2 kommentarer:

 1. Duktig du är! Sitter och spanar på Kungälvsrundan (cykel). Något du är sugen på?!
  I går såg mannen och jag en grym film på dvd, En oväntad vänskap. Har du sett den? (Antagligen, eftersom jag ser film ca ett halvår efter alla andra och aldrig på bio.) Om inte är den ett hett tips.
  KRAM!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Duktig och duktig, trodde jag skulle dö "storaflåsardöden" där ett tag! =) Eh, cykla utomhus är ju inte min grej riktigt... men du kanske kan få med dig Malin, hon ska cykla halvvättern!
   Vet inte om jag sett den, är galet dålig på att se nya filmer... är den romantisk och lite rolig?
   KRAM!!!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!