torsdag 14 mars 2013

Hur kan det vara möjligt att inte älska den här mannen?!?

Skit i hur han sjunger... man behöver inte tycka om hans musik... man behöver inte tycka att han är bäst, eller ens bra... men som person... ärligt talat... han är ju helt ljuvlig! Jag lyssnade på Filip och Fredriks podcast idag... (avsnitt 132)... det finns säkert de som tycker att han är en stor tönt också efter att ha lyssnat på detta... men den som sa han kan va känner jag... Håkan Hellström verkar ju vara galet och genuint snäll... det kan  f-n inte vara töntigt att vara snäll och okomplicerad... den dagen det blir töntigt då är vi jäkligt illa ute som nation och värld!

bilden är lånad
På riktigt, denna podcast kan ha varit något av det bästa jag hört... jag tycker verkligen att du ska lyssna på den... helt underbart! Och, inte nog med det, nu idag släpptes nya singeln på Spotify... "Det kommer aldrig va över för mig"... som man har längtat... sedan den där kvällen i mitten av september 2011 på Liseberg när han klev av scenen, sista konserten på senaste turnén... och jo,ja, det kan ju vara så att jag tycker att allt han gör är rätt så jäkla bra... men det är ju så... även denna är faktiskt helt jäkla bra!
2 kommentarer:

  1. Jag hörde den låten igår. Tyckte mycket mycket om den. Ska absolut lyssna på podcasten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, gör det, den är ljuvlig! Särskilt avsnittet om första kyssen och det om matlagning! <3

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!