torsdag 7 mars 2013

februari i träningssiffror...

jag vet, jag hade storartade planer... skulle köra ca.40h i månaden... det gick sådär... men jag är glad för det lilla ändå!

Februari bjöd på 23:25h träning... eller var det jag som bjöd februari på den träningen?! Därom tvistar de lärde som vi brukar säga! Av dessa drygt 23 timmarna blev det inte mindre än 22 pass...

2 joggingturer på löpbandet
3 powerwalks
2 omgångar styrketräning
15 spinningpass

Allt förutom spinningpassen måste jag kunna öka upp frekvensen på... det blir mitt mål för mars...mer/fler promenader, joggingturer och styrketräningstillfällen.

Hur jag orkar hålla koll? Jag använder funbeat... där dokumenterar jag alla pass och sedan kan man plocka ut lite vilken information man vill av det! Supersmidigt!


tex. kan man få ut ett sånt här tårtdiagram... som iofs även visar några pass in i mars också eftersom jag inte orkade justera just diagrammet, men ändå, rätt trevligt!

1 kommentar:

  1. Men du vet. Den bästa träningen är den som blir av. Bra jobbat! Tycker jag.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!