söndag 24 mars 2013

trött, tröttare... jag

inatt kom jag hem strax efter tre... då hade jag varit vaken sedan fem och varit igång typ hela tiden... två spinningpass och sedan spelning på kvällen... det tar en del... även om det är hur kul som helst! Somnade tjugo i fem... helt slut, med full make-up på... håret som ett enda stort fågelbo... orkade verkligen inte ta tag i det där... när jag vaknade till vid halv tio imorse så ångrade jag den där bortprioriterade avsminkningen... ångrade det så till den milda grad att jag valde att dra täcket över huvudet ett tag till och sova vidare.

Ringde några samtal och sedan var klockan helt plötsligt halv två och jag hade fortfarande knappt tagit mig ur sängen... eller jo, det hade jag... från sängen till soffan... fixat en stor kopp yogi-te och ja, inte så mycket mer än så! det var nog lika så bra att söndagens planer uteblev... hur kul är det med en sovande gäst liksom?

Fick bli banan/kokos-pannkakor med bär till frukost/lunch... smaskens! och sedan var det bara att ta tag i dagen, tvätten och städ... fast städbiten har jag kanske inte kommit så långt med ändå... jag stack ut och sprang en sväng istället... min vanliga lilla runda som känns alldeles lagom lång för mig... alldeles extra lagom lång var den idag då jag verkligen inte är på topp rent orkesmässigt... och den där lilla ilningen jag känner i utsidan av höger häl, den är ju bra irriterande! trodde inte den kändes när jag sprang men jo, det gör den!

Söndag kväll... vad har du hittat på i helgen? 

2 kommentarer:

  1. Jag har egentligen inte gjort någonting. Det jag minns är att jag tränat både igår och idag och att jag frostat av frysen. Typ. Skön helg.

    SvaraRadera
  2. Åh, låter som en alldeles lagom helg! Såg din "frostaavfrysen-bild" och fick lite dåligt samvete... behöver säkert göra det jag också, om inte annat så behöver den rensas! kanske ska ta och inspireras i påsk! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!