tisdag 19 mars 2013

1000m bröst - check!

ja, visst känns det som om man har väldigt långa bröst om de är 1000m... tänker man vardera eller delar man upp det på båda? 500m/bröst alltså? äh, jag svamlar... tror jag blev full av alla kallsupar... klor kanske inte är så bra för huvudet ändå!

Jag klev upp tidigt i ottan imorse, väskan var redan packad och stod innanför dörren och väntade... bikinin hade jag lagt fram och även en uppsättning överdragskläder... bara att hoppa i och bege sig... 07:10 klev jag i plurret... och precis 30min senare hade jag simmat 40 längder... jag kan bara simma bröstsim (och ryggsim men då krockar man ju med gud och alla människor så det vill jag inte utsätta mig och dem för) så det var liksom bara att simma på... det tradigaste är ju nästan att hålla räkningen på antal längder!

Tycker ändå det gick ganska bra för att vara jag, som inte har simmat på väldigt många år och aldrig varit någon stjärna på det! Visst, målet är ju självklart att hinna fler längder på samma tid och kanske även kunna utöka tiden en aning, borde kunna lägga till fem minuter åt båda hållen tänker jag, när man får rutin på det hela! men för idag är jag väldigt nöjd, bara att ha gjort det, att det funkade så bra, kändes så bra och att jag är så galet trött i hela kroppen nu efteråt. Vart helt chockad ett tag då jag eftersvettades när jag gick till bilen... och det var ju minst 20min efter att jag klivit upp ur bassängen!

Blev så full i skratt när jag låg där och harvade längder... det var rätt mycket folk ändå i simhallen tycker jag, för att vara så tidigt på morgonen... mest äldre... tre skapligt trinda herrar, de var för söta... de stod mestadels och diskuterade livet i ett hörn... vet inte vad de tänkte skulle hända faktiskt... det kan ju knappast räknas som träning bara för att man är i vattnet! Men, men, alla blir saliga på sin fason, heter det väl? Min nya är att jag ska försöka komma till simhallen två mornar i veckan och harva längder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!