måndag 4 mars 2013

igår gjorde jag något jag bara gjort ett par, tre gånger sedan jag flyttade till där jag bor idag...

jag torkade av fönstren... inte sådär att jag kan säga att jag tvättade fönstren.-När man tvättar fönster så går man på på alla sidor, invändigt, utvändigt, emellan och ja överallt... helst med skrapa... men jag torkade av dem på insidan, med vatten och mirakeltrasa... och en torr mirakeltrasa efteråt... blev riktigt stor skillnad faktiskt! Måste säga att jag gillar tanken på att inte använda en massa medel i onödan, att det räcker så långt med bara rätt trasa och varmt vatten!

Jag bor på tredje våningen... om jag ska tvätta mina fönster så måste jag hänga ut genom fönstret och liksom riskera livshanken varje gång, alternativt gå ut på taket och riskera samma livshanske... och varje gång (båda tre gångerna) jag har gjort det så resulterar det i rena fönster som någon måsjävel tycker blänker för mycket och så flygskiter de på dem... liksom svänger förbi, sladdar runt och skiter samtidigt... och då är det ju ännu värre än innan! Så jag har insett att marginalnyttan på rena fönster är lite sådär matt utsida... Får väl kanske ta och öppna dem, fönstren alltså, och torka av dem emellan någon dag också... men det tar jag en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!