söndag 17 mars 2013

Skethögar...

Vet du vad jag menar då? Såna där platser i ens hem som helt av sig själva, automatiskt blir någon form av oreda... när jag var liten så hade vi alltid en "översta lådan" hemma... i "översta lådan" hittade man allt... men allt låg i en salig jäkla röra... jag tror inte jag har någon "översta lådan" här hemma, däremot har jag hörn... och det kan jag tycka är en dålig utveckling av den där lådan... hörn där jag lägger sånt som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av... förbannat enerverande för det känns som om de där högarna/hörnena tar en massa energi från rummet... ett kluster av mischmasch som bara suger åt sig energi... och egentligen verkar ju denna dagen vara en perfekt dag att faktiskt röja bort iallafall en av de där skethögarna... men jag ska göra något viktigare och mycket roligare... jag ska gå på bio med min bästa skånska!

ska bara dricka upp mitt te och hoppa in i duschen, fixa och piffa en liten smula och sedan, off I go... lunch och bio, kan ju bara bli suveränt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!