måndag 18 mars 2013

cykelglädje x 2

Har kört två superhärliga pass ikväll... först mitt vanliga måndagspass, cykel60 med bästa gänget och sedan hade jag den stora förmånen att få köra ett pass till. Hoppade in och vickade på passet efter mitt, och eftersom CX-en blev inställd så erbjöd jag mig att köra en 45a... så det gjorde vi!

Härligt, härligt att få köra riktigt länge och så mycket! Det är välbehövligt ibland! Sedan att jag blir helt förvirrad och inte riktigt vet vad jag ska säga... sånt får man ta... jag brukar kunna snacka bort sånt... så även idag!

Jav vet att jag sagt detta tidigare, på gränsen till att jag tjatat om det... men det här med att få lov att instruera pass... vilken grej! Jag älskar det! Ibland älskar jag mina deltagare! Ja, inte sådär som man känner att man inte kan leva utan dem men ändå... någon form av kärlek är det! Låter helt galet, jag vet... det är det mycket som gör under ett pass med mig...

Jag brukar säga det efter mina pass, att om jag sagt något konstigt så är det inget de behöver skämmas över, det händer varje gång!

Nu ska jag snart sova... imorgon bitti ska det simmas! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!