fredag 15 mars 2013

På ett badrumsgolv...

...någonstans i Sverige... Eller inte någonstans, hemma, i mitt badrum... Jag sitter alltid en stund efter duschen, upptryckt mot mitt skållheta element i badrummet och laddar inför dagen... Gott för ryggen och själen...

Låter det konstigt?! Äsch, det är inte konstigare än så mycket annat! Du har säkert också ngn sån där grej du gärna gör i dina rutiner som lite faller utanför ramarna... Utan för "the dance space... This is your dance space... This is my dance space... Spagetti arms!?"


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!