tisdag 26 mars 2013

Vad ska de dit och göra så tidigt?

Jag har ju, som du kanske läst, börjat simma ett par mornar i veckan... det konstiga är att det är jag och ett gäng pensionärer där så tidigt... jag och säg Agda, Bertil, Gösta, Harry eller vad nu de heter, hänger på låset kl.7 när de öppnar... Vad gör de där så tidigt? Och varför ska de envisas med att simma framför mig hela tiden? Jag simmar inte snabbt men jag simmar snabbare än vad de flesta av de andra gör... det innebär att jag får simma om dem... för tro inte att de kan tänka sig att släppa förbi en när de kommer bort till ena kanten av basängen och man är hack i häl, nä, äldst går först är det tydligen som gäller! Idag tog de där 1500 meterna 45 minuter... alltså 3 minuter längre tid än sist... det är ju inte utveckling i rätt riktning!Men det spelar inte så stor roll, jag simmar på, tänker att de vänjer sig och tar det mesta med ro där i basängen... tycker det är så sabla gott så jag funderar på hur jag kan få in fler pass i veckan utan att det verkar galet! Var går gränsen för madness? I min värld är det madness att låta bli liksom, så ja, du förstår ju vad jag har att tampas med!

4 kommentarer:

  1. När man blir äldre vaknar man tidigt som sjutton, sörru! Dom sover nog middag tror jag, efter att Du jagat runt dom i bassängen. Tycker dom borde ha vett att maka på sej när Du kommer ångandes! :-)

    Kram
    Mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, det måste vara därför... men de gör ju inte det, flyttar på sig alltså! j-vla ovett! =)När kommer du och gör mig sällskap på simbadet?
      kram kram

      Radera
  2. Gränsen än nådd, kära systra mee 😜

    SvaraRadera
    Svar
    1. farao, jag visste att du skulle säga det! =P
      Puss sis'!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!