måndag 11 mars 2013

Det kommer aldrig va över för mig...

kanske kan det väl hända att jag snurrade in på CDON och förhandsbokade nya Håkan-skivan... kanske... möjligtvis kan det vara så... antagligen är det så...

bilden är lånad
Enligt expressen, som för övrigt ger titelspåret och tillika första singeln på Håkans nya album fyra getingar, så är den "en rak rocklåt i upptempo som andas Bryan Adams, U2 och synthar."... Med tanke på att jag älskar både U2 och Bryan Adams utöver Håkan själv så känns detta som en given vinnare... kan knappt bärga mig! Singeln släpps på fredag... just nu känns det ganska långt tills dess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!