torsdag 21 mars 2013

ibland blir det för roligt!

Eller inte för, för roligt, utan mer bara roligt sammanträffande... jag fick idag höra att "ja, du är ju inte sjutton längre!"... vilket jag självklart bestred högljutt och i vilda protester!!! Vadå komma här och säga att jag inte är sjutton längre??!! det var det grövsta! Eller nä, det var det ju inte, det är ju sant, och tacka fan för det tänker jag! När jag dessutom går in och kollar i statistiken på bloggen så har någon läst ett inlägg jag skrev för ett par månader sedan, ett inlägg som har titeln "Ja, man är ju inte 20 längre..." så ja, jag får väl ändå säga att det var snällare att säga att jag inte var sjutton än som jag, säga att jag inte är 20... fast jag är ju inget av det så snällt eller ej, sant är det ju likförbannat!

Hur som helst, ibland är jag galet självbelåten... och jag vet, det är inte en snygg sida hos en person... men jag har både och, både bra och dåliga sidor, det har ju alla... att vara nöjd över hur man ibland får till orden... sånt tycker jag inte är lika illa som att vara fördomsfull tex.

I det där inlägget om att inte vara 20 så nämner jag ett visst stadie i en fylla... hybris-stadiet... haha, det är ju för himla roligt! Man kanske kan utveckla det där... hitta fler stadier menar jag... har du någon favorit?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!