måndag 4 mars 2013

Det är tanken som räknas!

Det blev ingen promenad i morse... den här tösabiten låg kvar i sängen och mådde lite sisådär... frusen och dan... funderade starkt på om dagen idag skulle komma att bli en kuraringsdag... men det kändes inte helt rätt, även om det kanske vore klokt att mota Olle i grind... känner att det är något i kroppen som retas med mig... och att det varit alldeles för lite sömn och lugn och ro i helgen för att jag ska ha full motståndsstyrka...

Men men, lite dare devil är man ju... livin' on the edge liksom... jag är up and about idag, har inte riktigt ro att vara hemma... lite många grejer som är pending på jobbet och ja, så himla ansträngande är det ju inte ändå att sitta vid ett skrivbord och rita lite... jag är helt enkelt inte tillräckligt dålig för att hålla mig hemma med gott samvete! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!