måndag 25 mars 2013

Så nöjd!

Dels med kvällens pass som blev något utöver det vanliga roligt! Jag älskar det där! Älskar att ha passet som i en liten ask och ha full koll och ändå inte riktigt veta vart det kan barka hän. Alla glada, kämpande deltagare framför sig och samspelet oss emellan. Det är magiskt!

Lite extra nöjd är jag över att två av mina deltagare var där för första respektive andra gången och båda har bestämt sig för att detta är deras nya grej! Och då var jag inte ens snäll idag! Stod och pratade med en av dem ett tag efteråt, han som körde för andra gången idag, och han sa det så klockrent "det är ju så härligt efteråt, när man är helt upprymd av go känsla!"... jag blir nästan lite stolt när jag hör sånt!

Än mer nöjd blir jag när jag kommer på att det är tisdag imorgon och då står det simning på mitt träningsschema!!! Jippikayeejjj!! Så nu ska jag bara packa lilla väskan så den står klar till imorgon bitti!

natti natti på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!