söndag 10 mars 2013

Vilken dag vi hade!!!

Klockan elva igårkväll hade jag redan gått och lagt mig... Sååå trött men lika nöjd!Började med ett toktrevligt cykelpass igår morse, stressade hem för att duscha , piffa mig lite lagom mycket så att J inte skulle förstå att det var något i görningen när hon kom till mig. Jag hade bett henne komma hem till mig så vi kunde sy en underkjol till hennes dotters näbbklänning... och när vi står där och tittar på tyget och planerar lite hur vi skall gå till väga så säger J "jag är så glad att jag har dig och kan lita på dig!" varpå jag känner mig som världens fejk... för jag hör tydligt hur det kommer en massa folk gåendes uppför trappan i trapphuset... lita på... not so much liksom! The Möhippa var igång!!!

Överraskad och glad fick J sitt första uppdrag, att måla en tavla. Och medan hon gjorde det så skulle även vi andra måla en tavla, mingla lite osv. tills det var dags att bege sig in till Göteborg och Clarion Hotel Post för att äta brunch. Makalöst gott... vi var så mätta efteråt... fantastiskt! Ett dessertbord som toppar det mesta! Bearnaisesås som var som något barnförbjudet, på ett bra sätt, och ja... helt grymt verkligen!

Efter brunchen hade vi tänkt ta bilarna bort till nästa aktivitet, chokladprovning... men vi behövde nog gå för ingen var emot det förslaget... så vi traskade bort till Gårda, hade chokladprovning och quiz med en jättekäck kille på Njutningsfrämjandet.

Efter det tog vi spårvagnen tillbaks till centralstationen, gick och hämtade våra väskor i bilarna och traskade bort till Nordic Wellness Exclusive där vi hade bokat deras relaxavdelning i ett par timmar... så bubbel, bastu massvis med frukt och godis och lite frågestund fick avsluta denna dag.

Den blivande bruden var mycket glad över att ha så många fina människor omkring sig och ja, jag kan bara hålla med henne, det var en fantastiskt trevlig dag!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!