tisdag 12 mars 2013

En käck liten lista med frågor... som vill ha svar!


Hittade den här listan hos Anna ritar och tyckte den kändes som ett bra alternativ när man inte riktigt vet hur man ska få ur sig orden... Anna ritar är förresten en supermysig blogg, skriven av en grymt duktig konstnär. Önskar så att jag hade yttepyttelite av hennes talang!
Hur har din dag varit?
en smula förvirrad och utan sans kan jag tycka... tänkte gett mig ut för att springa imorse men det går ju ta mig tusan inte i -11!!! Jag somnade om och snoozade gott... blev sen... trodde fram till lunch att det var måndag...

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Jag har faktiskt ingen aning! Tror jag heter Nina för att mamma hade en docka när hon var liten som hon kallade Nina eller något sånt... Om jag hade varit en pojk så skulle jag nog hetat Anders... det vet jag inte heller varför! Stämmer det mamma?!

Vilket är ditt största beroende?
Åh, jag försöker ju att inte ha något beroende alls... det blir bara krångligt den dagen man står där och inte kan få tag i... även därför jag dricker kaffe svart! Men jag måste nog säga att jag är en smula träningsberoende, även om jag försökt förneka det länge...

Vad gör du när ingen annan ser?
Dansar, skrotar runt i bara underkläder, klämmer pormaskar och noppar ögonbrynen lite här och var!

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
önskar jag kunde skriva dammsuga på den... men det kan jag ju inte göra utan att ljuga! hmmm... någon vanlighet som är roligare än vanligt... jag är ju barnsligt förtjust i att prata, men roligt... nä, det vet jag inte!

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Antagligen manodepressiv... jag tenderar ju att bli rätt intensiv i det jag gör... mycket glad... mycket ledsen...

Vad beställer du på krogen?
Olika... rött vin ibland, vitt vin med sodavatten, om jag beställer en drink så blir det antingen Vanilla Sky på sodavatten eller VodkaLime

Vilken är din största skräck?
Att inte få barn... och att inte vara tillräcklig, för mina vänner, för min familj... och att bli en navelskådare av rang...

Hur gör man för att ragga på dig?
Smicker funkar alltid... skratta åt mina skämt... säg att jag är söt och liten... är det bara rätt person som säger /gör så kan man lyckas hur bra som helst... är det fel person så är jag svårflirtad dock!

Vad har du funderat över på sistone?
Hur en Nina 3.0 skulle komma att se ut... det behövs en förändring... en uppdatering... kanske ett helt nytt operativsystem... andra vanligt förekommande tankar är hur f-n somliga tänker... men det blir jag inte klok på ändå!

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
The Ninas 4.40 långa telefonsamtal... J's möhippa som blev otroligt lyckad (inget konstigt iofs, men trevligt och extra festligt)... att det blev två bruncher på en och samma helg... jag vet inte... egentligen inget konstigt eller helt oväntat med något!

När skäms du?
När jag inte kan vara den glada, trevliga vännen jag förväntar mig vara. När jag glömmer av mina vänner i vimmlet av mina egna tankar, problem och funderingar... Ibland skäms jag även då jag liksom går på mer i ullstrumporna än vad jag är bekväm med... när jag kommer på att jag tagit något längre än vad jag själv vill, då kan den normala hudtonen lätt bytas ut mot en djupröd... men den kan man alltid skoja bort! Rött är ju också en färg! typ!

Vem är den mest kända människa du talat med?
Kronprinsessan Viktoria, jag sålde ost till henne en gång på Marstrand sommaren -97

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
"ehhh.... var va jag nu?!"

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Alla komplimanger är väl bra?! Det har jag säkert, kan inte komma på någon just nu... "du var allt en liten bite!" tyckte nog han som sa det var bra... men jag blev lite arg...

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
att jag är så sabla trött på morgonen... och sabla godissugen på kvällen

Vad gör du när du är ledsen?
gråter... tyvärr är jag nog något av en tröstätare också...

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Min blå/vit-randiga Lexington-tröja... höll på att skriva min Peak-parkas men det hade nog blivit galet varmt på sommaren!

Har du någon gång slagit någon?
det tror jag inte... men jag har haft jävligt god lust ett par gånger!

Vad ser du fram emot just nu?
HH's singel som släpps på fredag, albumet som släpps 17 april, konserten på Slottskogsvallen 8 juni... Thailandsresan i oktober/november... en lång, härlig, ljus vår... hoppas det blir en snowboardresa i april!


Nu är det din tur!!! Har du ingen egen blogg så tycker jag att du tar och utnyttjar kommentarsfältet här nedan... det går så bra så!!!

2 kommentarer:

 1. Mitt förslag namnförslag var Nina Helena eller Nina Leontine. Det gick ju inte hem hos Din pappa, men det har Du ju "rättat till" själv! Mikael och Anders var förslag på namn om Du blivit en pojke. Två namn som jag också tycker är fina helt enkelt, ingen annan särskild anledning.
  Kram Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 2. Jag skulle ha hetat Torbjörn.. Så nånstans är man ändå tacksam för sitt mossiga dubbelnamn. :D
  /A-K

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!