måndag 4 mars 2013

Hjälp till att hjälpa!!!

Jag har några fantastiska gruppträningskollegor som engagerar sig enormt mycket för viktiga saker... sådär mycket så man blir helt ödmjuk vid blotta tanken... hade det varit så att det räckte med att tänka så hade den där sabla sjukdomen inte funnits, inte existerat... men det är ju tyvärr inte så... 

Mitt lilla bidrag är att sprida deras stora engagemang, det får gärna du också göra, sprid ordet, gå in och kolla på Vi kämpar för livet och läs mer, boka dig, skriv ut bilden nedan och sätt upp lite överallt... mata grannen med informationen, tapetsera din arbetsplats, utmana kollegorna... möjligheterna är oändliga... överraska, chockera, attackera!!! Ju fler vi är desto mer kan vi kämpa! Hur bidrar du?!

All hjälp är varmt välkommen, allt från att du sprider ordet,är med och cyklar/tränar, går dit och fikar, fixar priser till utlottning... många bäckar små... alla kan vi bidra med något!


Spin of hope kommer att gå av stapeln på flera ställen i landet så man kan knappast skylla på geografin för att komma undan iallafall... och går du in här så kan du se vart du kan vara med och kämpa rent fysiskt, om man nu inte befinner sig i närheten av Göteborg för då är ju valet givet!

Tänk på att det inte spelar någon roll var du tränar i vanliga fall, i denna viktiga fråga struntar vi i sådant och kämpar alla för en gemensam sak!!! Vad blir ditt stå till stacken?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!