fredag 15 mars 2013

Nämen om man skulle ta och våldgästa sina vänner lite?!!?

...tänkte jag idag när repet uteblev... skickade iväg ett sms och frågade vad de hittade på en torsdagkväll som denna och om de var up for att hänga lite. Det var de... med middag och allt! Så jag åkte dit efter jobbet, sladdade in där och blev serverad middag och en massa tjo och tjim... idag skulle vi pussla... och umgås... så mysigt att hänga i deras soffor och bara vara! Underbara, amazing familjen!

Sedan att jag kanske överskred tiden för vad som egentligen är brukligt för ett våldgästande, det kan väl hända... vid nio-snåret tänkte jag först åka hemåt... vid halv elva kände jag att det verkligen vore lägligt och sedan, ja, sedan var klockan helt plötsligt halv ett och ett par Ninor i sina bästa år satt och filosoferade, diskuterade och hängde i all sköns ro i deras soffor...

Ett tag tänkte jag nappat på erbjudandet om att sova över... blir mycket kortare väg till jobbet och mycket känns som om det hade blivit rätt bra... men det där med alla praktiska detaljer... smink, kläder, lunch osv... nä, jag satte mig i bilen och körde hem... idiotiskt egentligen... hade ju sovit lika bra hos dem som hemma... det känns ju som hemma nästan!

Tusen tack för ikväll fina ni! För att ni finns, är som ni är och för att jag alltid känner mig välkommen som jag är!

2 kommentarer:

 1. Från en helt vanlig torsdag till en helt Amazing torsdag, ja precis så vill man ha det!!!! Imorse när lill tjejen vaknade sprang hon in i " ditt" rum, kom ut med gråten i halsen och sa: Nina är borta............
  We love you!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va härligt att ni ser det så... tänkte lite att jag kanske borde ha åkt hem liiiite tidigare... D och F skulle ju ändå upp och iväg idag! Men så söt hon är!!! Lillskruttan! Jag hjärtar er också!!!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!