torsdag 28 mars 2013

What a day!

...synd bara att jag totalt rusade in i väggen!... så detta kan även vara dagen då man skulle kunna ha myntat uttrycket "upp som en sol, ner som en pannkaka"... men det har ju någon redan gjort så det går ju inte att göra om... men den som hittade på det där, den personen hade det nog såhär ungefär idag!

började dagen med att brottas med de morgonpigga pensionärerna idag igen... förstår verkligen inte vad de ska dit och göra så tidigt... hörde ett par damer prata i omklädningsrummet när jag höll på att göra mig i ordning... tydligen förstörs hela ens pensionärsdag om man inte är i simhallen innan kvart över sju! (de öppnar sju)... tighta marginaler de lever med de där!

Hade fyra stycken att samsas med i motionsbanan idag... det innebär att man får simma om dem en hel jäkla massa... och det gör mig inte så mycket, om de bara hade haft någon som helst gnutta självinsikt och kanske låtit någon som simmar snabbare än dem smita före när de ändå ställer sig för att vända i den grunda delen av  basängen... eller varför inte låta bli att se så sabla sur ut när man försöker, så smidigt som möjligt, simma förbi dem... efter 40 längder gav jag upp idag... men det kan även ha berott på att jag inte var i simhallen förrän 07:12... hela dagen höll ju på att bli förstörd!

Några timmar på jobbet och sedan var det dags för lunchpass, ja det är ju torsdag! Och eftersom det är dag före röd dag idag så jobbade jag bara halvdag... dvs. hade ingen som helst stress efter passet utan kunde lägga mig en stund i solariet (bröllop coming up) och även basta en stund! Passet? Det var lika roligt som vanligt!

Sedan blev jag påmind om att jag ju inte har använt vårat skobidrag! Och jag har ju faktiskt börjat springa lite... mina skor är inte från igår om man säger så... så jag åkte och köpte nya! Jättefina, magentafärgade så in i hoppsan! Tror jag kommer springa mycket snabbare i dessa! Är nästan helt säker faktiskt! Snygga, eller hur?!Hemåt igen... och ja, när jag kom hem så liksom kraschade jag... all den där härliga energin jag hade haft och fått på dagen bara försvann... som om någon dragit ur proppen... swoooop... varför blir det så? Jag som har haft en helt suverän dag! Solen har ju skinit något helt fantastiskt! men men, det är väl bara att inse att man inte helt omänskligt pepp hela tiden... eller så är det så att det där med påsken slog mig... lite som jul, midsommar, nyår och alla jävla högtider som inte är så himla högtidliga om man är singel.

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!