fredag 15 mars 2013

Nu e' de sluuut på veckan de e' dags för fredagsmyyyys!

Bästa fredagmyset har man då bannemig inte själv... nä, det har man med någon man tycker mycket om... så var det idag... fredagshäng med min allra bästa storsockiplast! Vi har ätit ost och kex, knaprat godis som om det vore bulimiker, skrattat, pratat, fått kramp, pysslat med ett litet projekt... vridit och vänt på livet... så himla mysigt och roligt! Älskar såna stunder, såna kvällar, när allt bara är enkelt! Jag älskar dig mitt hjärta!

Nu ska jag gå och lägga mig... imorgon är det pass, osteopatbesök, tvätt... däremellan måsta jag köpa schampo och simkort... god natt!

2 kommentarer:

 1. Sicket förbannat mys!!
  Tack för att jag fick hänga med dig och tack för att du bjöd mig på en underbar ostbricka!
  O tack för att du finns...
  Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, fantastiskt trevligt!
   Tack för att du ville hänga med mig, för allt godis och för att du är du!
   Jag hjärtar dig!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!