fredag 22 mars 2013

borde ju egentligen sova nu!

Ska upp tidigt imorgon bitti... men jag har lite bröd i ugnen... håller på att baka till Vi kämpar för livet, tänkte att man kan hjälpa till med lite till caféet också, men som vanligt när det ska jäsa och ha sig så blir allt väldigt sent! Men men, det löser sig, sova kan man göra en annan dag!

Vad jag bakar? Rådabröd, fast frallor och hemmagjorda delicatobollar som jag hittade hos Bli min jäst... frallorna vet jag inte riktigt hur de blir... bollarna blev himmelska... har smygsmakat lite på smeten, men trots att jag verkligen bara smakade lite grann och gjorde dubbel sats så blev det bara 12 bollar... á 55 gram iofs... så ja, det får nog anses vara bra!

Nu blir det att knoppa... klockan ringer tidigt imorgon bitti... och jag kommer sova som ett litet barn inatt... särskilt som all inplanerad träning hittills är avklarad... 8/11 pass alltså... känns så bra! och kvällens joggingtur gick jättebra... det går liksom bara bättre och bättre... det är sant som det sägs, övning ger färdighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!