torsdag 21 mars 2013

hur det går med det där samvetet??!!

Med samvetet och den där fåniga listan som ändå visade sig vara rätt grym faktiskt?! jo, tack, det går bra! De senaste två träningspassen är ju sådana som jag själv instruerar och till dem behövs knappast någon spark i baken för att komma igång, få till det eller så. När man sitter framför ett gäng deltagare så gör man bara, och inser efteråt att det faktiskt var träning även för egen del!


Men med 6 av 11 pass avklarade så får man ju ändå känna sig rätt nöjd... inte så nöjd att man skippar de sista passen utan mer vid gott mod!

Lördagens pass är jag inte ett dugg orolig över att jag kommer att kunna smita undan, det ena är ju ett för Vi kämpar för livet och det andra är mitt egna... ingen chans att något av dem skippas alltså, så vida jag inte blir sjuk eller något annat otrivsamt inträffar, men så kan man ju inte tänka! Imorgon känns lite mer riskabelt... två pass på egen hand... samtidigt så längtar jag till simningen... och att ge sig ut och jogga med Håkan i öronen, det är inte fy skam det heller!

På söndag kommer jag nog få göra en rokad... får springa på förmiddagen för att få ihop planen... men det gör ju ingenting!

Hur gör du för att hålla motivationen till liv? För att få till alla veckans träningspass?

2 kommentarer:

  1. Ja.... Vad gör man inte när " Familjen" kallar 💜

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, man får lära sig vad som är viktigt här i livet, att umgås med "familjen" är viktigare än mycket annat! <3

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!