onsdag 20 mars 2013

Hjälp till att kämpa för livet!!!

Jag har sagt det förut, jag säger det igen... jag har helt galet fantastiska människor bland mina instruktörskollegor... vanliga människor egentligen, men som insett att de kan göra skillnad med sina styrkor, sina verktyg och på så vis faktiskt samla in en ansenlig summa pengar till något så viktigt som Barncancerfonden...


Helst av allt skulle man ju önska att den där fonden inte skulle behöva finnas, helst av allt skulle jag inte behöva köra förbi stora reklampelare med budskapet "idag kommer ett barn drabbas av cancer, Men det finns hopp. Din gåva gör skillnad"... men nu behövs den ju tyvärr det och än mer så är ju det där budskapet på reklampelarna sant... och ditt stöd gör skillnad... tillsammans gör vi stor skillnad!

Och i stort sett alla kan ju faktiskt bidra på något vis! På lördag erbjuds du möjligheten att faktiskt bidra till din egen goda hälsa samtidigt som du ger ett bidrag till Barncancerfonden. Och vill man inte träna så kan man ju alltid komma dit och ta en fika!

Dit jag pratar om är Nordic Wellness Lindholmen. Där kommer det, från morgon till kväll att hållas pass instruerade av grymma instruktörer, café, lotteri osv. Alla intäckterna går raka vägen till Barncancerfonden och alla som jobbar med eventet gör det ideellt.

Hur vill du hjälpa till? Gå in på Vi kämpar för livet och se hur du kan bidra... och du, när du ändå är där, spana in alla grymma vinster som kommer att lottas ut!!! Jag skulle kunna tänka mig att vinna både tre, fyra och fem gånger!

Alla är välkomna! Jag hoppas vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!