torsdag 7 mars 2013

ingen morgonrunda idag... men rent handfatsavlopp!

Jag sov imorse... har pass på lunchen och sedan ska jag på inspirationsgrej med cykelteamet ikväll... det blir träning så det räcker idag, mina chockade ben behöver inte en joggingtur också! Dessutom kommer det gå såpass mycket tid åt till lunchpasset som jag inte hinner jobba in ikväll så det var käckt om jag inte kom för sent till jobbet... man kan inte bränna ljuset i båda ändar och på mitten... då går det åt pipsvängen med musik kan man säga!

Hur som helst, det där handfatsavloppet... igår kväll... kring midnatt... när jag borstade tänderna så fick jag tillslut nog på att vattnet inte rinner undan i handfatet... så jag tog och skruvade loss den där vattenlåsgrejen eller vad det heter under och rensade rent helt enkelt... vet inte om det hjälpte... lite hjälpte det kanske men nä, inte så man jublar direkt... kanske får gå på det igen... med mer finess... lite mindre mitt i natten... det blir nog bra!

I övrigt fick jag knypplat lite till igår, inga trådar gick av... ta i trä... och ja, det är faktiskt ganska rogivande det där med att knyppla... man måste tänka en hel del, men inte så det stör liksom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!