onsdag 20 mars 2013

feedbackknarkar

ja, jag alltså... för ett tag sedan hade vi personalmöte på en av klubbarna jag har pass och för att lära känna varandra lite bättre så gjorde vi en sån där käck övning... vi fick ett papper och på det skulle vi på ena sidan rita något som vi älskar och på den andra skulle vi rita något som vi avskyr... jag ritade headset, mikrofon och en gitarr på den där älskar-sidan... en dammsugare på den andra!

Sedan fick alla, i tur och ordning, ställa sig upp och presentera sig och berätta vem man var, vad man hade ritat och varför. Under tiden skulle alla andra skriva ett positivt ord om den personen som talade på en liten lapp. Alla lapparna samlades sedan in och lades i ett kuvert med ens namn på och sedan, när mötet var över fick alla sitt kuvert att ta med hem och loveboostas med!

Jag kom på mig själv att redan i bilen sitta och rafsa upp det där kuvertet och läsa lappar... och det blev lite sådär att man inte fick nog... så även fast kuvertet tillslut var tomt så var jag där med handen flera gånger och kände efter om jag inte kanske möjligtvis hade missat någon liten rar lapp...En fantastisk liten uppgift!

3 kommentarer:

  1. sånt där är ju skitskoj!!

    SvaraRadera
  2. Det där gjorde vi på gymnasiet. Jag har lapparna nere i källaren.. men ska nog hämta upp dom. Fantastiskt att läsa!
    KRAM!
    /A-K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!