söndag 3 mars 2013

trampa på, trampa på!

Ja jädrar va jag har promenerat idag! Först min egen lilla runda i förmiddags (imorse höll jag på att skriva först, men så insåg jag att klockan var halv tolv innan jag kom iväg och halv tolv räknas väl bara som morgon om man är tonåring väl?!) och sedan, efter behandling hos osteopaten, träffade jag Johanna och lilla E i Fontin och traskade runt mossen i två timmar... det blev några varv... sådär så vi tappade räkningen på hur många... men kallt, friskt, stilla och grymt härligt var det... jag är fortfarande kall... ska hoppa ner i en renbäddad säng nu... så gott... blir perfekt!

Får se om jag orkar upp och ut för en promenad imorgon bitti också... känns lite som om jag kan ha kommit in i ett stim... vi får väl se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!