onsdag 6 mars 2013

En gång är ingen gång, två gånger är en vana!

Så ja, jag har skaffat mig nya morgonrutiner! Nu ska man ju inte ropa hej innan man kommit över bäcken men jag vill ändå ropa lite grann! Igår var jag ute och sprang i den arla morgonen... idag gjorde jag samma sak, fast sprang mindre, gick mer... benen är lite stumma av förundran och förvåning över gårdagens löprunda nämligen... de tycker inte alls att det där med att kuta runt i morgondiset är en lika lattjo idé som jag gör. Men jag är glad bara över att jag gör det, att jag lägger till de där minuterna träning varje dag som i det långa loppet förhoppningsvis gör skillnad. De där 30 minuterna i friska luften ger ju mycket mer ork och energi än 30 minuter extra sömn... särskilt som jag sover väldigt dåligt på morgonen om jag vaknat och tänkt ge mig ut och inte orkar... då ligger jag bara och samlar på mig dåligt samvete...


Får väl se hur länge jag kan hålla i den här nya vanan... imorgon kanske jag tycker att jag skall strunta i det eftersom jag ändå kommer att köra två spinningpass... men nä, kanske inte ändå... en promenad skadar ju aldrig... har jag bara på mig joggingskorna så kan det hända att fötterna blir lite förvirrade och ökar tempot... ibland, särskilt om det är någon pepp låt, så gör dem det... ökar tempot alltså!
1 kommentar:

  1. Så duktig Du är, och så fina bilder!!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!