måndag 11 mars 2013

man kan säga att jag fegade ur...

Vaknade tidigt i tron och med förhoppningarna om att jag skulle ge mig ut och springa i den arla måndagsmorgonen... fick en känsla av att det kanske var lite kallt ute och kollade på telefonen...

man kan väl lätt påstå att jag ansåg det vara lite för kyligt... en smula bara... den tilltänkta och inplanerade joggingturen uteblev... tror det var ett smart drag. även om det säkert hade varit väldigt vackert ute!

Happy Monday på dig!

3 kommentarer:

 1. Gjorde faktiskt jag också tidigt i morse! Så jag väntade till efter lunch och då var det plus/minus 0 men en hel del plus i solen. Vi fick oss en tjugominuters promenad i rask takt, Dolly och jag.
  Happy Monday till Dej också!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. BRA där mamma!!! och vilken glad Dolly du hade med dig då kan jag tänka mig!!!
   kram kram

   Radera
  2. Jajjamen! Hon var så glad, och undan gick det tills hon äntligen hittade rätt ställe att "rasta" på. Hon är ganska kräsen den lilla damen!
   Ha det fint hjärtat!
   Kram Kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!