onsdag 27 mars 2013

Känner mig som en dålig kopia av Johan Falk...

Fast egentligen har jag ingen aning, har aldrig sett någon Johan Falk-film... men Jakob Eklunds signatur-replik, den sitter som ett rinnande vatten idag... eller mer som vatten i örat... hur får man bort det? Sounds like I'm sitting in a burk... knastrar till lite... orka simma med öronproppar liksom... "men va f----n!"

Men ett som är säkert är att jag måste köpa en ny bikini eller baddräkt... en uppsättning har jag som är rätt bra faktiskt, men idag hade jag ett par andra bikinitrosor och hej hoppla, de höll på att åka av! Hade ju inte varit så käckt känner jag! Inte riktigt så jag vill ha det på mornarna när jag ligger och plaskar i vattnet!

Idag behövde jag inte tampas med långsamtsimmande pensionärer... idag var det jag som simmade långsammast av oss i den avdelningen jag höll hus... vi var tre, två killar och jag... den ena killen simmade väldigt snyggt, stillsamt, fokuserat och oklanderligt på en bana, den andra simmade mer yvigt kan man säga, på alla tre banorna, lite kors och tvärs, hey baberiba över allt! Ryggsim, bröstsim och mest crawl, men ibland skojade han även till det med fjärilsim... fjärilsim tar väldigt stor plats... Men vi lyckades ändå synka det rätt så bra, även om jag var väldigt lättad när han gick upp... då hade jag bara tjugo längder kvar, men tjugo längder med fokus på vad man gör istället för att undvika att bli påsimmad är väldigt behagligt!

3min bättre tid idag... det är inte mycket... men det är lite! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!