torsdag 21 mars 2013

vad hände där??!!

Du har säkert upplevt det själv, hur vissa dagar får en egen låt... ett eget soundtrack... och man vet inte riktigt varför just den för dagen valda låten dök upp... ibland är det ett solklart val, kanske ett eget val, ibland, som idag för min del, är det högst förbluffande och oväntat!


Varför denna? Vad kom det ifrån? Vill mitt undermedvetna säga mig något? Så kan det iofs vara, fast inte mitt undermedvetna, jag är fullt medveten om vad som behöver sägas... men ändå... var man tvungen att göra det i en schlager???!

Vilken låt har du som soundtrack idag?!

2 kommentarer:

  1. Bananer i pyjamas............ Är Ninas melodi idag 😜

    SvaraRadera
  2. haha, då känns ju ändå min käckare! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!